Nu blire att byta till sommardäck på bilen :)

Hejsan hoppsan :)

Som ni ser så har ja lyckas göra om min header :) visst är jag duktig ?  fast det tog sin lilla tid, vart inte direkt så nöjd med bilden men den får duga så länge tills jag lärt mig lite mer om bloggen och alla funktioner man kan göra...

För övrigt så ska ja vänta på att min Karl ska komma hem så vi kan åka till Hytta och byta till sommardäck på min bil :)


Önska mig lycka till nu för de lär behövas....


Peace!

Kommentarer
Postat av: Marion

Det finns ju blogghjälp på designadinblogg.se eller nåt sånt :) visst, det är lite krångligt.. men om man verkligen gör som det står till nästan punkt och pricka så brukar det fungera rätt bra :) lycka till!

2010-04-09 @ 13:07:46
URL: http://nedatvikt.blogg.se/
Postat av: Bitterfittan

hur är din fredag sötnos? (:

2010-04-09 @ 17:56:44
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Elin - Design&Makeup

sv:Det beror på vad man är ute efter, jag själv köper mina lite varstans beroende på om det är av syntet eller riktigt hår. Syntet kan du köpa var du vill, de håller längre ändå däremot finns kanske inte den form man vill ha och då brukar riktiga sminkbutiker ha det istället. Jag har en från H&M sedan 6 år tillbaka och den fungerar alldeles utmärkt. Däremot riktigt hår så rekommenderar jag dig att köpa dyrare, de som jag brukar köpa finns på makeup store men beroende på vilka butiker som finns där du bor så får man ju anpassa sig efter det. Kicks säljer ju också borstar, inte deras egna syftar jag på utan från de olika märkena som de säljer, de är inte billiga men man får vad man betalar för om man säger så.



Jag har inte så mycket koll på märken och grejer för jag har inte provat dem mer än makeup store, men det säljs ju även på internet. Man får söka sig fram utefter vad man är ute efter.

2010-04-10 @ 11:35:11
URL: http://www.designandmakeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0